Servering

Festivaldetakere kan se fram til servering fra Petter’s sjømat og Kokkelauget Harstad og omegn!

Servering vil skje fra kokketeltet, det vil bli satt opp et stort spisetelt med bord og benker, Petter har også en egen rustikk sittepplass. Det vil selvfølgelig bli godt vær og da sitter man på bergan, og i fjæra.

Petter skal lage sjømat i fjæra. Hans meny er:

  • Marinert grillet kveite.
  • Hvalkjøtt, grillet eller stekt på spyd over bål.
  • Ferske reker.
  • Fiskeburger.
  • Alt med tilbehør.

Kokkelauget varter opp med:

  • Grillet hemmelaget festivalpølse av lam.
  • Friterte klippfiskboller/bolinhos.
  • Alt med tilbehør.

Dette nettstedet bruker bittesmå filer bedre kjent som cookies for å skreddersy din opplevelse av nettstedet. Finn mer ut om cookies og hvordan du håndterer dem her.