Banana Airlines

Det legendariske flyselskapet Banana Airlines gar «Inn for landing 2019».
Bookingen er allerede godt i gang med en rekke festivaler og eventjobber på kalenderen. Banana Airlines startet sine flyvninger allerede i 1983 og er det ENESTE norske orkesteret som har fans som strekker seg over fire generasjoner – og alle kan synge med når motorene fyres i gang fra scenen.

Hit-maskinen har vært til regelmessig vedlikehold og bandet er nå klar for festivalsesongen 2019 med en del nye låter, men selvsagt også låtene som folk kjenner fra før.

Det hele startet pa Stokmarknes i 1983 med Kai Kiils tekst til låten «En Glad Calypso om våren». En samlet presse var usikker på om dette tålte dagens lys, men PUBLIKUM var enstemmig om det motsatte.
Banana Airlines kom med albumet «Pa Vingene» samme år, og albumet solgte til gull i løpet av noen hektiske sommermåneder i 1983. Bandet har vært aktivt over 35 år og har levert hitlåter som har befestet seg som festmusikk over hele landet.

Banana Airlines har i det siste vært aktiv på en rekke små og store festivaler rundt om i nord-norge. Bandet trekker fulle hus og skaper magisk allsang.

Dette nettstedet bruker bittesmå filer bedre kjent som cookies for å skreddersy din opplevelse av nettstedet. Finn mer ut om cookies og hvordan du håndterer dem her.